back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρεπουμπλικάνοι: Η Πελόζι είναι υποκρίτρια

Διαβάστε επίσης

Οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγόρησαν χθες, Τετάρτη, για υποκρισία τη Δημοκρατική Νάνσι Πελόσι, πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, για την επίσκεψή της σε κομμωτήριο στο Σαν Φρανσίσκο, αποδίδοντας της μη τήρηση των κανονισμών για την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 που εφαρμόζονται στην πόλη.

Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει ότι είχε ενημερωθεί από το κομμωτήριο ότι το ραντεβού της επιτρέπονταν. Η Πελόσι αναφέρθηκε συνοπτικά στο ζήτημα που προέκυψε, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Σαν Φρανσίσκο, υποστηρίζοντας, “Αναλαμβάνω την ευθύνη ότι έπεσα στην παγίδα.”

Υπό την εφαρμογή αυστηρών κανόνων κατά της πανδημίας, τα κομμωτήρια στο Σαν Φρανσίσκο δεν επιτρεπόταν να δέχονται πελάτες τη Δευτέρα, όταν η Πελόζι είχε το ραντεβού της, παρά το γεγονός ότι τα κομμωτήρια σε άλλες περιοχές της ίδιας πολιτείας, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ, λειτουργούν ήδη κανονικά.

Τόσο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όσο και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι άσκησαν κριτική στην Πελόζι για το ραντεβού της, μετά τη μετάδοση ενός σύντομου βίντεο που πρώτο μετέδωσε το κανάλι Fox News, ενώ την κατηγόρησαν για υποκρισία.

Η Πελόσι είναι το πιο υψηλόβαθμο εκλεγμένο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Ουάσινγκτον.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα