back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με τα περσινά ρόστερ το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η FIFA απάντησε στην ΕΠΟ και ενημέρωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, απάντησε στο έγγραφο που είχε στείλει η ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενημέρωσε πως η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί με τα ρόστερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου! Έτσι οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον τελικό με τους παίκτες που έχουν παραμείνει από την περσινή χρονιά στις ομάδες.

O Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, είναι υποχρεωμένος να κατεβάσει την ομάδα του χωρίς τους Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε και Κρίστινσον. Φυσικά δεν θα παίξουν και οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Χριστοδουλόπουλος που έχουν αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του για την ΑΕΚ, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανσαριφάρντ, Ινσούα, Χνιντ, Ενομπακάρε, Ιατρούδη και Καρακλάγιτς. Εκτός θα είναι και οι Μπάρκας, Αραούχο, Βράνιες, Χουλτ, Κλωναρίδης και Οικονόμου από την περσινή ομάδα αφού δεν παρέμειναν στην Ένωση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα