back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α’ Bola : «Η Μπενφίκα θέλει άμεσα τον Σεμέδο»

Διαβάστε επίσης

Η Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα άμεσα προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Champions League.

Η Μπενφίκα έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Ζορζέ Ζεσούς να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί προτεραιότητα για τους αετούς, με την Μπενφίκα να έχει καταθέσει ήδη μια πρόταση στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι όμως ήταν αρνητικοί, αφού τα περίπου 6.5 εκατ. ευρώ δεν κάλυπταν τη διοίκηση των Πειραιωτών. Η Μπενφίκα είναι διατεθειμένη να επανέλθει και σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της A’ Bola κινείται για τον Σεμέδο με σκοπό να τον κλείσει άμεσα.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, ο Ζεσούς θέλει τον Πορτογάλο στόπερ στο ρόστερ του μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να τον έχει στο ματς με τον ΠΑΟΚ (15/9) στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες, αλλά είναι σε καλό επίπεδο μετά την μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό από την Γκιμαράες ο οποίος άνηκε κατά το ήμισυ στην Μπενφίκα.

Η πρώτη πρόταση των αετών ήταν να μειωθεί το χρέος για τις μεταγραφές του Πέπε και του Ζοάο Καρβάλιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ μιας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να πληρώσει άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή. Κάτι τέτοιο όμως απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό» κατέληξε το δημοσίευμα

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 12 εκατομμύρια ευρώ για τον Σεμέδο, αλλά η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να πάει πάνω από τα 7 εκατομμύρια», γράφει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα