back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώτα Νέγκα: «Ας ελπίσουμε το τραγούδι να εξαφανίσει τις όποιες αποστάσεις»

Διαβάστε επίσης

 

Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις”. Με αυτό το σύνθημα -που είναι και ο τίτλος του τελευταίου της δίσκου- θα ανέβει η Γιώτα Νέγκα στη σκηνή της Τεχνόπολης, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

«Ας ελπίσουμε το τραγούδι να εξαφανίσει τις όποιες αποστάσεις» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Για Συναυλία:
«Η συναυλία στην Τεχνόπολη θα έχει τραγούδια της προσωπικής μου δισκογραφίας, τραγούδια από το νέο μου δίσκο, αλλά και τραγούδια σύγχρονων δημιουργών, πολύ αγαπημένων μου τραγουδοποιών, όπως του Αλκίνοου Ιωαννίδη αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια μεγάλων συνθετών. Εκεί θα ακούσουμε και ένα τραγούδι, έκπληξη, του Στέλιου Καζαντζίδη, το οποίο έχουμε διασκευάσει»

Ο χειμώνας που έρχεται:
«Οι συζητήσεις για τον χειμώνα παραμένουν συζητήσεις αφού δεν γνωρίζουμε
το πλαίσιο για το πως θα κινηθούμε. Εγώ από την πλευρά μου δεν θα παραιτηθώ από την ανάγκη να επικοινωνούμε με το κοινό. Οι παραστάσεις, μουσικές θεατρικές, δεν πρέπει να σταματήσουν. Οσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν παραστάσεις, πρέπει να μπορούν να το κάνουν, με σοβαρότητα και με τα απαραίτητα μέτρα και όχι να υπάρχουν περιορισμοί»

Για κινητοποιήσεις καλλιτεχνών:
«Σε κινητοποιούν τα ίδια τα γεγονότα και οι συνθήκες. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος και η εκάστοτε κυβέρνηση τι ακριβώς ζητάμε. Να χρησιμοποιούμε καθαρή γλώσσα, να έχουμε καθαρή εικόνα. Και εμείς στερηθήκαμε τις δουλειές μας. Και δεν είμαστε μόνο εμείς. Για τη συναυλία στην Τεχνόπολη δούλεψαν 25-30 άνθρωποι από όλες τις ειδικότητες, πίσω από τους οποίους υπάρχουν οικογένειες. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, εάν δεν γινόταν η συναυλία, δεν θα έμενα μόνο εγώ άνεργη».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα