back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 11-09-2020

Διαβάστε επίσης

Ο Μάριος Φραγκούλης, πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας στο Ηρώδειο, εμφανίζεται εκεί απόψε το βράδυ στις 9 με μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών από τους Nino Rota, και Luciο Dalla έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδώρακη, και την Ελένη Καραΐνδρου . Ώρα έναρξης 9.

Η μήδεια του Μποστ, ένα από τα πιο ανοιχτά, καυστικά ζωηρά κέιμενα νεοελληνικά έργα, ανεβαίνει απόψε το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους στην Ηλιούπολη σε διασκευή – Απόδοση στίχων – Σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Τον ρόλο της Μήδειας ερμηνεύει ο Μάκης Παπαδημητρίου. Τη μουσική της παράστασης έγραψε η Μόνικα. Γενική είσοδος 15 ευρώ.

Και κλείνουμε με μια πρόταση για το Σαββατοκύριακο. Περίπατος στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Αθήνας με οδηγό τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Νίκο Βατόπουλο διοργανώνει το περιοδικό δρόμου Σχεδία, το Σάββατο στις 11.00 το πρωί.

Μια διαδρομή αποκάλυψη για την αρχιτεκτονική ιστορία της Αθήνας, σε ένα σημείο της πόλης όπου διασώζονται κτίρια του Μεσοπόλεμου, κτίρια του εκλεκτικισμού αλλά και του πρώιμου μοντερνισμού, όπως και πολύ ενδιαφέροντα κτίρια της μεταπολεμικής ανοικοδόμησης.
Αφετηρία και σημείο τερματισμού του περιπάτου θα είναι το σπίτι της «σχεδίας» Κολοκοτρώνη 56 , όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο brunch.

*Η κράτηση είναι απαραίτητη.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα