back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Μάχη για μία θέση στα play off του Champions League

Διαβάστε επίσης

Έτοιμοι για μία ακόμα μεταξύ τους αναμέτρηση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, που θα τεθούν αντιμέτωποι σε μονό αγώνα για την πρόκριση στους στα play off του Champions League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά αντιμέτωποι σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την Μπενφίκα να έχει κατά κράτος υπερισχύσει στις προηγούμενες τρεις, καθώς έχει πάρει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και αντίστοιχα νικηφόρα αποτελέσματα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό με μία τακτική την οποία εφαρμόζει φέτος με πέντε αμυντικούς και πλαγιοκοπήσεις με τους δύο πλάγιους μπακ. Ερωτηματικό ως την τελευταία στιγμή είναι η χρησιμοποίηση δεξιά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή θα επανελθει στον ρόλο αυτό μετά από διάστημα απουσίας ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ζόρζε Ζεσούς τεχνικός της Μπενφίκα ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ζαρντέλ και Σάμαρη όπως επίσης και τον εφεδρικό τερματοφύλακας Σβιλαρ αλλά ουδόλως τον απασχολούν οι απουσίες αυτές.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Γιαννούλης και ο Κρέσπο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη και Πέλκα σε υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Άκπομ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Στην αντίπερα όχθη, οι «αετοί» της Λισαβόνας αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Βερτόνχεν, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Ταβάρες, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Ράφα Σίλβα, Πίζο, Έβερτον και Σεφέροβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς του συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ντάνκερτ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική Novasports και από το Open TV.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα