back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο του Κερατσινίου από λάθος σε διαγνωστικό τεστ μαθητή

Διαβάστε επίσης

Αναστατωμένοι είναι γονείς και μαθητές του 4ου γυμνασίου Κερατσινίου από το θετικό κρούσμα σε μαθητή του σχολείου. Οι γονείς του μαθητή είχαν ενημερωθεί από το νοσοκομείο ότι το τεστ του παιδιού τους είχε βγει αρνητικό. Όμως λίγες ώρες αργότερα πληροφορήθηκαν ότι είχε γίνει λάθος και το τεστ τελικά ήταν θετικό.

Ο μαθητής εμφάνισε την προηγούμενη εβδομάδα υψηλό πυρετό. Υποβλήθηκε σε τεστ, ενόψει και της έναρξης του νέου σχολικού έτους, και αυτό βγήκε αρνητικό. Ως εκ τούτου προσήλθε κανονικά στην τάξη του και στον αγιασμό τη Δευτέρας χωρίς συμπτώματα. Νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας ωστόσο, το νοσοκομείο ενημέρωσε ότι είχε γίνει λάθος και το τεστ είναι εν τέλει θετικό.

Έτσι, ο μαθητής την Τρίτη δεν πήγε στο μάθημα, έμεινε σπίτι και παραμένει σε καραντίνα, όμως οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» γιατί το σχολείο και η τάξη του εν λόγω μαθητή λειτουργούν κανονικά, ενώ ο ασθενής, αν και φόραγε μάσκα τη Δευτέρα, εν τούτοις ήρθε σε επαφή και με συμμαθητές του και με τους καθηγητές.

Ο διευθυντής του σχολείου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ενημέρωσε πως το σχολείο, ακόμα και το τμήμα του ασθενούς μαθητή, λειτουργεί κανονικά, καθώς δεν δόθηκε ειδική οδηγία από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πρόσθεσε πάντως πως ο ίδιος και οι καθηγητές του σχολείου αναμένουν σχετικές ειδικές οδηγίες.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα