back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή για «Ιανό», μάσκες και 112

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή για τα μέτρα που ελήφθησαν με αφορμή τον «Ιανό», τις πλημμύρες στην Εύβοια, την χρήση του 112, καθώς και για τους αρνητές της χρήσης μάσκας.

«Θα κριθούμε για τα μέτρα που πήραμε. Τα τοπικά σαιτ είχαν προειδοποιήσει τις κοινωνίες για το φαινόμενο του Ιανού» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στις αιχμές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη ότι οι κάτοικοι της Καρδίτσας δεν ήταν ενημερωμένοι για το καιρικό φαινόμενο, ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε στην αντίδραση της και ότι δεν λειτούργησε το 112.

«Το 112 στέλνει μήνυμα όταν το κρίνει σκόπιμο. Στην Εύβοια εστάλη, γιατί το έκρινε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να καταγγείλει τους αρνητές της μάσκας που κάποιες φορές κάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες.

Επίθεση στον πρωθυπουργό ότι άργησε να επισκεφθεί την Καρδίτσα που επλήγη από τον «Ιανό» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννης Ραγκούσης λέγοντας ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να πάει γρήγορα με ελικόπτερο από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο.

« Ο κ. Μητσοτάκης πήγε μετά από 4 μέρες στην Καρδίτσα, ο κ Τσίπρας πήγε μόνο πριν από τις εκλογές για να πάρει καμία ψήφο» απάντησε ο κ Πέτσας, κάνοντας λόγο για πολιτικάντικα επιχειρήματα κάποιων που επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές μόνο και μόνο για βγάλουν φωτογραφίες.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα