back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση ΠΣΑΚ σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ: ««Εάν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»

Διαβάστε επίσης

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τη στάση τους απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ.

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην Basket League, την οριστική αποχώρηση του Πανιωνίου και τη νέα κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, ο ΠΣΑΚ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση κατά ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, για τα πεπραγμένα τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Εάν δεν μπορείτε, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ δεν κλείνουν απλά τα μάτια στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ αλλά βάζουν ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι με τη στάση και τις αποφάσεις τους.

Ποια κλήρωση πρωταθλήματος, κύριοι στον ΕΣΑΚΕ; Γνωρίζετε πόσες ομάδες θα υπάρχουν στο πρωτάθλημα; Τι γίνεται με τις άδειες και τα τηλεοπτικά;

Με ποια λογική, κύριοι στην Ομοσπονδία, αποφασίσατε την κατάργηση των παιδικών και των εφηβικών; Δηλαδή τώρα εσείς, βοηθάτε στην ανάπτυξη του αθλήματος; Που είναι η ασφάλιση στις μικρότερες κατηγορίες;

Γνωρίζετε όλοι σας, ότι το 90% των αθλητών ζει με λίγα λεφτά, τα οποία δεν ξέρει αν θα τα πάρει κι επίσης δεν θα τα παίρνει για όλη του τη ζωή.

Τα προβλήματα όλοι να τα βλέπουν. Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τις λύσεις, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα