back to top
25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.3 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Μπρούμα και Αϊντχόφεν

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μπρούμα, καθώς υπήρξε οριστική συμφωνία με την Αϊντχόφεν και τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και υπήρξε συμφωνία. Απομένει το τυπικό σκέλος, τα ιατρικά, τα εργομετρικά και οι υπογραφές, με την άφιξη του στην Αθήνα.

Η απόκτηση του Μπρούμα θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν και μπαίνει και οψιόν αγοράς από τους ερυθρόλευκους. Αυτή θα είναι αρκετά υψηλή, καθώς μόλις πέρυσι η ολλανδική ομάδα πλήρωσε 12.000.000 για να τον αποκτήσει από τη Λειψία.

Όσον αφορά την άφιξη του Μπρούμα στην Ελλάδα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε αυτή θα γίνει. Ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ επιστρέφει το μεσημέρι στην Ολλανδία, καθώς η αποστολή της Αϊντχόφεν βρισκόταν στο Ρόζενμποργκ, όπου την Πέμπτη έπαιξε για τα πλέι οφ του Europa League με τη νορβηγική ομάδα και προκρίθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα αλλά ο ίδιος ζήτησε να έρθει στην Αθήνα, είτε απόψε αργά το βράδυ είτε το πρωί του Σαββάτου, ώστε να προλάβει να μαζέψει τα πράγματά του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα