back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυστρία-Ελλάδα: Με πολλές αλλαγές ενόψει Nations League

Διαβάστε επίσης

Με αρκετές αλλαγές θα παρουσιάσει την ενδεκάδα της Εθνική ομάδα ο Τζον Φαν’τ Σιπ στη φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στο σημερινό φιλικό στις 21:30-OPEN TV, της Ελλάδας με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με Μολδαβία (11/10) και Κοσοβο (14/10) για το UEFA Nations League. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να επιλέξει σχήμα 4-2-3-1.

Ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Διούδης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπειτα από δύο χρόνια και θα ξεκινήσει ως αριστερός κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Σβάρνα που διατηρείται στο κέντρο της άμυνας.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ δεξιά είτε θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπακάκης είτε θα πάρει φανέλα βασικού ο Λάζαρος Ρότα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη που διατηρείται στην ενδεκάδα.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα βρίσκονται οι Δημήτρης Λημνιός, Ταξιάρχης Φούντας και Κώστας Φορτούνης. Οι δύο τελευταίοι θα είναι νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με τα πρόσφατα παιχνίδια. Για την κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Βαγγέλης Παυλίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα