back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Β. Γεωργιάδου: «Η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε το στίγμα της και άφησε παρακαταθήκη με την απόφασή της για τη Χρυσή Αυγή»

Διαβάστε επίσης

«Είναι μια ιστορική απόφαση για την χώρα και τους θεσμούς – καταδικάζονται τα στελέχη ενός κόμματος ως διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που σημαίνει ότι υπάρχει στο περιθώριο ενός πολιτικού κόμματος η εγκληματική οργάνωση- αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε ευρωπαϊκή χώρα, εκτός από την Γερμανία» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελεωνόρα Ορφανίδου η Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Βασιλική Γεωργιάδου

«Διαμορφώνεται ένα πλαίσιο αντιμετώπισης των εχθρών της Δημοκρατίας, όχι μόνο με βάση τις ιδέες τους αλλά αποκλειστικά με βάση τις πρακτικές τους» τόνισε.

«Ο θεσμός της δικαιοσύνης με την απόφαση που πήρε και με τον τρόπο που χειρίστηκε αυτή την τόσο συνθέτη και μοναδική περίπτωση φάνηκε πόσο σοβαρά πήρε τον ρόλο του.
Η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε το στίγμα της και άφησε παρακαταθήκη με την απόφασή της για τη Χρυσή Αυγή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Στην πραγματικότητα η απόφαση βγάζει εκτός κοινοβουλευτικής σκηνής, οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή και στέλνει μηνύματα στην κοινωνία πως πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. Επίσης κλείνει το ζήτημα της διεκδίκησης χρηματοδότησης των 8 εκατομμυρίων ευρώ που θα μπορούσε να πάρει εφόσον δεν κρινόταν ένοχη και τα χρήματα αυτά θα τα πλήρωναν οι φορολογούμενοι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα