back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕURO 2020: Οι οκτώ της τελικής φάσης του Νations League και τα ζευγάρια

Διαβάστε επίσης

Έγιναν γνωστά τα τέσσερα ζευγάρια, που προέκυψαν από τα ημιτελικά των play-offs του Nations League.

Ισλανδία κι Ουγγαρία από την 1η Λίγκα του Νations League καθώς και Βόρεια Μακεδονία και Γεωργία από την 4η έγιναν οι πρώτες τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στην τελική φάση των play off της διοργάνωσης, από όπου θα θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους τελικούς του EURO 2020.

Λίγο αργότερα τις ακολούθησαν Σλοβακία και Βόρειος Ιρλανδία στη 2η Λίγκα μέσω τις διαδικασίας των πέναλτι, όπως κι η Σκωτία στην 3η, ενώ η Σερβία χρειάστηκε παράταση για να περάσει!

Πρώτη χρονικά προκρίθηκε η που Γεωργία επικράτησε 1-0 της Λευκορωσίας, Ισλανδία και Βόρεια Μακεδονία με το ίδιο σκορ (2-1) προκρίθηκαν εις βάρος των Ρουμανίας και Κόσοβου, ενώ με «διπλό» πέρασε η Ουγγαρία επί της Βουλγαρίας στην Σόφια (3-1).

Ακολούθως η Σλοβακία απέκλεισε την Ιρλανδία κερδίζοντας την 4-2 στα πέναλτι μετά από 120 λεπτά δίχως γκολ ενώ στη ρώσικη ρουλέτα επιβλήθηκε κι η Βόρειος Ιρλανδία (4-3) της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την κανονική διάρκεια και την παράταση να λήγουν 1-1.

Εξάλλου η Σκωτία επιβλήθηκε 5-3 στα πέναλτι του Ισραήλ μετά από λευκή ισοπαλία 120 λεπτών, ενώ η Σερβία με δύο γκολ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, σε κανονική διάρκεια και παράτασηνίκησε 2-1 στη Νορβηγία

Ουγγαρία-Ισλανδία, Β. Ιρλανδία – Σλοβακία, Σερβία – Σκωτία και Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία θα συναντηθούν στις 12 Νοεμβρίου με τους νικητές να παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση του EURO 2020, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021 μετά την αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα νοκ άουτ ζευγάρια των τελικών των play-offs (12/11)

Σερβία-Σκωτία

Γεωργία-Β. Μακεδονία

Β. Ιρλανδία-Σλοβακία

Ουγγαρία-Ισλανδία

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα