back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρεάλ: Πρώτος στόχος ο Χάαλαντ, αν δεν αποκτήσει τον Εμπαπέ

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ μπορεί να μην έκανε καμία μεταγραφή στην θερινή περίοδο αλλά στη λίστα της για το επόμενο καλοκαίρι έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην πραγματοποίησε καμία μεταγραφή μετά από 40 χρόνια, ωστόσο φαίνεται να σχεδιάζει τις κινήσεις της για την επόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η μεγάλη επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι άλλος από τον Κίλιαν Εμπαπέ, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο στο τέλος της επόμενης σεζόν, μιας και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τη Ligue 1. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν έναν από τους καλύτερους τους παίκτες.

Όπως αναφέρει η Marca στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, η Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν καταφέρει να ενεργοποιήσει την κίνηση με τον Εμπαπέ, θα στραφεί στην περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος έχει σημειώσει 27 γκολ σε 27 παιχνίδια μέσα στο 2020 αποτελεί την άλλη επιλογή για την επίθεση της Βασίλισσας.

Όμως στην περίπτωση του Νορβηγού υπάρχουν κι άλλοι…μνηστήρες, καθώς βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα και της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρτνιόλα να τον θεωρεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα