back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κολύμβηση: Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο ο Σέτο και τέθηκε εκτός Εθνικής Ιαπωνίας

Διαβάστε επίσης

Ο Ντάιγια Σέτο εμφανίζεται σε φωτογραφίες να βρίσκεται σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής με την ερωμένη του, κάτι που του δημιούργησε μπελάδες τόσο με τη σύζυγό του, όσο και με την Ομοσπονδία κολύμβησης της Ιαπωνίας.

Σε ένα ροζ σκάνδαλο έχει μπλεχτεί ο Ντάιγια Σέτο. Ο σπουδαίος Ιάπωνας κολυμβητής είναι παντρεμένος με την πρωταθλήτρια καταδύσεων Γιούκα Μαμπούσι, έχοντας δύο παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες έντυπο στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε φωτογραφίες του 25χρονου στις οποίες φαίνεται να βρίσκεται με την ερωμένη του σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Όπως ήταν φυσιολογικό από τη συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε μεγάλο σκάνδαλο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα και την τιμωρία του από την Ομοσπονδία κολύμβησης της Ιαπωνίας. Ο Σέτο δεν θα μπορεί να προπονείται με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας για το υπόλοιπο του 2020, ενώ δεν θα είναι πια και αρχηγός της.

“Ζητώ συγγνώμη. Θέλω να συνεχίσω το κολύμπι και να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου, η οποία επλήγη βαθιά από την ανεύθυνη συμπεριφορά μου” είπε σε δήλωσή του ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 και 400 μικτή ατομική.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα