back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι φοιτητές της Αθήνας στηρίζουν τον «Άλλο Άνθρωπο»

Διαβάστε επίσης

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην δράση για τη συλλογή ειδών σίτισης και καθαριότητας για την κοινωνική κουζίνα ο «Άλλος Άνθρωπος», που συνδιοργανώνουν η Ομάδα Εθελοντισμού του Γεωπονικού μαζί τις ομάδες AUAtalks και Ecotivity School_GR.

Τα είδη θα προσφερθούν στην κοινωνική κουζίνα για τις ανάγκες των δράσεων της αλλά και για την απευθείας διάθεσή τους, από τον χώρο του Κεραμεικού όπου στεγάζεται ο «Άλλος Άνθρωπος» σε άτομα, που χρήζουν ανάγκης και την αποστολή τους σε περιοχές της Ελλάδας που συγκεντρώνουν πληθυσμούς οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση ανάγκη.

Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε τη στήριξή σας στον  «Άλλο Άνθρωπο», μπορείτε να συνεισφέρετε μέσω:

  • PayPal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos
  • ή στον Αριθμό λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας  084/609402-35 και IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγούλα Πολυχρονοπούλου του Μιχαήλ – SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Επίσης μπορείτε να προσφέρετε είδη όπως: 

Τρόφιμα, μπαχαρικά, μέλι, καφέδες (ελληνικός,φραπέ,γαλλικός),γάλατα εβαπορέ, πάνες.
Χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, μπολ μιας χρήσης για τη συσκευασία του φαγητού, γάντια μιας χρήσεως, αλουμινόχαρτο. Απορρυπαντικά και σφουγγαράκια. Γκάζι και γκαζιέρα. Μαρμίτα 150 λίτρων.

Αν είστε εστιάτορας και έχετε περίσσευμα φαγητού, επικοινωνήστε με τον «Άλλο άνθρωπο» στο 6940882355 (Κωνσταντίνος) για να κανονιστεί η παραλαβή.

Μπορείτε, επίσης, να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία πιο ενεργά, βοηθώντας στο επί τόπου μαγείρεμα και τη διανομή.

Το μαγείρεμα πλέον, λόγω κορονοϊού, πραγματοποιείται κάθε μέρα από τις 11.00 έως τις 15.00 μόνο στην γειτονιά του  Κεραμεικού (Μ. Αλεξάνδρου 122).

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα