back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φεστιβάλ Voulez-vous: Γαλλόφωνοι Καλλιτέχνες από την Αθήνα στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου

Διαβάστε επίσης

Το φεστιβάλ Voulez-vous! Γαλλόφωνοι Καλλιτέχνες από την Αθήνα, παρουσιάζει ένα Ρεσιτάλ ελληνικής και γαλλικής ποίησης με τους Jean Rio, Christian le Thuaut, Δημοσθένη Αγραφιώτη, Brigitte Gyr, Titwann ενώ θα ακολουθήσει η συναυλία σύγχρονης τζαζ «Profondes questions intérieures», με τους Emmanuel Cremer, Γιώργο Κοκκινάρη και Nίκο Λιμπέρη.

«Κατά τη διάρκεια της απομόνωσης λόγω του Covid 19, είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε αυτά που πραγματικά είχαν για μας σημασία, ξεχνώντας λίγο το πέρασμα του χρόνου. Αυτή η διακοπή του χρόνου τον επανέθεσε στο επίκεντρο των ανησυχιών μας. Οδεύαμε κοιτάζοντας μόνο το ρολόι μας, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά την πυξίδα μας.
Ο Jean Rio και ο Kristian Lethuaut μας δείχνουν ότι ο άνθρωπος υπάρχει μέσω και μέσα από τα λόγια. Ο Emmanuel Cremer και ο Γιώργος Κοκκινάρης το δείχνουν μέσω της μουσικής και μέσα από τη συναυλία : Profondes questions intérieures (Βαθιές εσωτερικές ερωτήσεις).
Η Αθήνα ήταν ήδη ένα από τα επίκεντρα της καλλιτεχνικής τους ζωής. Ας τους εμπιστευτούμε για να καταλάβουμε τι απάντηση μπορούμε να δώσουμε στο ερώτημα: Voulez-vous!»

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θέατρο Διόνυσος και Απόλλων

Ελεύθερη είσοδος, κατόπιν προκράτησης, εδώ.
Τρίτη 20 Οκτωβρίου, 20:00
Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου

Μέτρα ασφαλείας

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για την είσοδο και την παρακολούθηση των εκδηλώσεων στους χώρους του Ινστιτούτου.
Για την είσοδο στο Ινστιτούτο είναι απαραίτητη, πέραν του ελέγχου ασφαλείας, και η θερμομέτρηση.
Στα κομβικά σημεία του Ινστιτούτου υπάρχουν αντισηπτικά χεριών που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, για τη διασφάλιση της υγιεινής όλων.
Για την αποφυγή του συνωστισμού, τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας στο Auditorium Theo Angelopoulos κι ως εκ τούτου οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες. Οι περισσότερες δωρεάν εκδηλώσεις απαιτούν προκράτηση.
Το προσωπικό βρίσκεται στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου για να επιβλέπει και να φροντίζει για την τήρηση όλων των προαναφερόμενων μέτρων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα