back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Νοέμβριος στην Ταράτσα του Gazarte

Διαβάστε επίσης

Το Gazarte υποδέχεται στην Ταράτσα του γνωστούς μουσικούς και σχήματα και τον μήνα Νοέμβριο. Με αισιοδοξία παρουσιάζει το πρόγραμμα του μήνα, με καλλιτέχνες της αθηναϊκής σκηνής που καλύπτουν μεγάλο φάσμα μουσικών ειδών.

 

Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα – 31 Οκτωβρίου

«Κι ένα γιασεμί τεράστιο μοσχοβολούσε σα σκούρο βλέμμα που υποχώρησε από έρωτα»

Το Gazarte υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα Σπείρα για μία ξεχωριστή σπιτική συναυλία στο Roof Stage, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Συντελεστές:
Δημήτρης Ανδρεάδης πιάνο, πλήκτρα | Χρήστος Γεροντίδης φωνή, καχόνε | Σάκης Καραθανάσης φωνή, καχόνε | Σταμάτης Κραουνάκης πιάνο, φωνή | Κώστας Μπουγιώτης φωνή, καχόνε | Βάιος Πράπας μπουζούκι, κιθάρα, φωνή | Γιώργος Στιβανάκης φωνή, καχόνε | Γιώργος Ταμιωλάκης βιολοντσέλο

Early bird: 10€ | Προπώληση: 14€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Κώστας Μπαλταζάνης – 1η Νοεμβρίου

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Κώστας Μπαλταζάνης, που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στη Νέα Υόρκη, έρχεται για μία εμφάνιση στο Roof Stage του Gazarte την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Σε αυτή του την εμφάνιση, συναντά την Μαρίνα Σάττι και πέντε εξαιρετικούς μουσικούς, που θα παίξουν και θα αυτοσχεδιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις, δημιουργώντας μία άκρως ξεχωριστή βραδιά.

Μαζί του οι:
Marina Satti, David Lynch, Γιώργος Παλαμιώτης, Δημήτρης Κλώνης, Γιάννης Παπαδόπουλος
Άγγελος Πολύχρονου | Στον ήχο ο Παντελής Γιατζιτζόγλου

Γενική Είσοδος: 10€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Μαρία Παπαγεωργίου – 2 & 9 Νοεμβρίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου μετά τη sold out εμφάνισή της τον Ιούλιο στο Gazarte επιστρέφει με ένα διαφορετικό project για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις τη Δευτέρα 2 και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte!

Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010. Βρίσκει έδαφος να ανθίσει δέκα χρόνια μετά, όχι ως ανάγκη αφαίρεσης ανθρώπων, ήχων και δονήσεων , αλλά ως μέγιστη εξερεύνηση του ελάχιστου εαυτού μας.

Περικυκλωμένη από κάθε λογής μουσικό όργανο, η Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια solo performance, ντύνει με τη φαντασία της τραγούδια που αγάπησε , δίνοντας νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοιας της μουσικότητας. Κιθάρες, synths, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Συντελεστές:
Σχεδιασμός ήχου : Σταύρος Ρουμελιώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας
Οργάνωση παραγωγής : 440Hz Γέφυρα Πολιτισμού

Γενική Είσοδος: 10€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Gadjo Dilo – Κάθε Πέμπτη από τις 5 Νοεμβρίου

Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, οι αγαπημένοι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στο Roof Stage του Gazarte, συνεχίζοντας τα μοναδικά live sessions τους, που θα ξεσηκώσουν τις φθινοπωρινές μας νύχτες!

O μοναδικός τους ήχος, ο «Manouche De Grec» όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Aυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Line Up:
Σωτήρης Πομόνης: Kιθάρα | Κώστας Μητρόπουλος: Kιθάρα | Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί | Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν | Ηλιάνα Τσαπατσάρη : Φωνή | Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Γενική Είσοδος 8€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Ο Παύλος Παυλίδης – Κάθε Παρασκευή, από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Συμπληρώνοντας σχεδόν 1 χρόνο από την τελευταία συναυλία στην Αθήνα με τους σταθερούς του συνοδοιπόρους τα τελευταία 15 χρόνια, B Movies, o Παύλος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργώντας μια καινούργια ηλεκτρική μπάντα την οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Gazarte.

Φώτης Σιώτας (βιολί/λούπες), Γιάννης Αγγελόπουλος a.k.a Γιαν Βαν ( τύμπανα), Δημήτρης Τσεκούρας (μπάσο) και Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί, που ο καθένας από αυτούς έχει χαράξει την δική του πορεία και έχει δημιουργήσει την δική του ταυτότητα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Παύλο Παυλίδη χαρίζοντας μια φρέσκια ματιά και μια καινούργια δυναμική στο τεράστιο ρεπερτόριό του.

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή έχουμε την χαρά να ανακαλύψουμε έναν νέο Παύλο Παυλίδη και την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τραγούδια σταθμό της μουσικής πορείας του, καθώς και με κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια που ακούγονται μόνο στις συναυλίες του.

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες & φωνητικά
Γιάννης Αγγελόπουλος a.k.a Γιαν Βαν: τύμπανα
Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Παναγιώτης Ριζόπουλος: Ηχοληψία

Γενική Είσοδος: 15€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Monsieur Minimal – Σάββατα 7 και 14 Νοεμβρίου

O Monsieur Minimal έρχεται τα Σάββατα 7 και 14 Νοεμβρίου μαζί με τη μπάντα του, στο Roof Stage του Gazarte για δύο μοναδικά sessions!
Απώτερος σκοπός του να μας παρασύρει στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του singles Release me και Easteria, από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, αλλά και με παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες του από τους προηγούμενους δίσκους του!

Γενική Είσοδος: 10€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Δημήτρης Σαμόλης – Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης επιστρέφει στο Roof Stage του Gazarte την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο live που θα μας παρασύρει στο αισιόδοξο μουσικό του σύμπαν.

Οι συναυλίες του, μία γιορτή που μέσα της χορεύουν τα συναισθήματά μας και μας καλούν όχι να ξεχάσουμε τα προβλήματα, αλλά να τα αγκαλιάσουμε και να τα δούμε μέσα από το φως της μουσικής!

Τη γιορτή αυτή προειδοποιεί ότι θα διακόψει με τη δασκάλα της η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Ο Δημήτρης Σαμόλης είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και της Νομικής Σχολής Αθηνών, έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και του Φεστιβάλ Επιδαύρου ενώ στο ευρύ κοινό είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Παρουσιάζοντας κομμάτια από το νέο του δίσκο «Πινόκιο» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, αλλά και παλιότερα τραγούδια του και απρόσμενες διασκευές, ο Δημήτρης Σαμόλης θα χρωματίσει το βράδυ μας την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte!

Κιθάρα | Άγγελος Αϊβάζης
Πλήκτρα | Γιώργος Κουρέλης
Τύμπανα | Δημήτρης Στεργίου
Μπάσο | Αντώνης Τσιάπαλης

Γενική Είσοδος: 10€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

The Swingin’ Cats  – Κάθε Τετάρτη από 25 Νοεμβρίου

Οι The Swingin’ Cats θα εμφανίζονται κάθε Τετάρτη από 25/11 στο Roof Stage του Gazarte, για άκρως ξεσηκωτικές φθινοπωρινές βραδιές με ρετρό μουσική!

Πρόκειται για ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, όπως μόνο οι The Swingin’ Cats ξέρουν να στήνουν, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά, που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.

Κάθε Τετάρτη από τις 25 Νοεμβρίου, οι The Swingin’ Cats μας καλούν σε βραδιές με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και διασκευές που έχουμε λατρέψει.

Γενική είσοδος: 8€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

 

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα