back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μελίνα Δασκαλάκη στη εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον Αθήνα 9,84 (Audio)

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη να αλλάξει το μοντέλο επικοινωνίας και προβολής σε ότι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα αναφέρει στον Αθήνα9.84 και την εκπομπή του Αντώνη Καραγιαννάκη «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές», η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος και κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων στην Αθήνα κυρία Μελίνα Δασκαλάκη.

Μας μιλάει για τις πόλεις – δήμους που απαρτίζουν το «Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη» με στόχο να γίνει ανταλλαγή καλών πρακτικών επικοινωνίας και προβολής, να εντοπιστούν οι βασικές προκλήσεις και να προταθούν συγκεκριμένες ενέργειες που μπορούν να προωθήσουν τη θετικότερη επικοινωνία για το προσφυγικό.
Η κ. Δασκαλάκη τονίζει ότι πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση σε αυτή την προσπάθεια τονίζοντας μάλιστα, ότι το νέο μοντέλο επικοινωνίας πρέπει να προχωρήσει στην αποδραματοποίηση του προσφυγικού και να προβάλει δράσεις και πρωτοβουλίες όπου οι άνθρωποι αυτοί θα μετέχουν ισότιμα μαζί με άλλους αλλοδαπούς και ημεδαπούς για το κοινό καλό.
Τέλος η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του Δήμου της Αθήνας μας ξεναγεί στην αγαπημένη της γειτονιά, το Κουκάκι, αποκαλύπτοντας μας αρκετά μυστικά της περιοχής.
Μία ωραία ιστορία – μια όμορφη ραδιοφωνική ξενάγηση την Κυριακή το πρωί στις επτά στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».
Φτιάξετε καφέ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!
Ευχαριστώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα