back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σήμερα οι υπογραφές για την επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια

Διαβάστε επίσης

Σήμερα στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τελετή υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Volkswagen AG για την μεγάλη, πράσινη, καινοτομική επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια.

Ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κ. Φραγκογιάννης, θα συνομιλήσουν από το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG.

Στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα θα μετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, κκ Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Εσωτερικών, οι κκ Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Γιάννης Κεφαλογιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και η κα Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών.

Η πρόσβαση στην τελετή θα είναι δυνατή μέσω του καναλιού του Πρωθυπουργού στο YouTube https://www.youtube.com/user/PrimeMinisterGR/

Αλεξάνδρα Βουδούρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα