back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ομαλά εξελίσσεται η ανάρρωση του Μαραντόνα

Διαβάστε επίσης

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, δεν παρουσίασε νευρολογικές επιπλοκές και βιώνει μια πολύ καλή ανάρρωση, σχεδόν 24 ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αφαιρεθεί αιμάτωμα από το κρανίο.

«Μόλις τον είδα. Είναι ξύπνιος, σε πολύ καλή διάθεση. Η αποθεραπεία μας εκπλήσσει, αυτό μας είχε συμβεί και στο παρελθόν με τον Ντιέγκο», δήλωσε ο προσωπικός του ιατρός, Δρ Λεόπολντο Λούκε, στην ιδιωτική κλινική Olivos, όπου νοσηλεύεται ο Μαραντόνα και πρόσθεσε: «Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είμαστε ακόμα στη μετεγχειρητική περίοδο. Είναι προφανές ότι δεν έχει νευρολογικές επιπλοκές. Υπάρχουν άλλες παράμετροι που περιμένουμε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά η ανάρρωση του είναι εξαιρετική».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άλλος αστέρας της ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, του έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης την Τετάρτη:

«Ντιέγκο, όλη η δύναμη στον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ, ελπίζουμε να σε δούμε υγιή το συντομότερο δυνατό».

Η Ντάλμα και η Τζιανίννα, δύο από τα πέντε παιδιά του Μαραντόνα, τον επισκέφτηκαν στην κλινική. «Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω όλους για τις συνεχείς αποδείξεις αγάπης για τον πατέρα μου, για την αδελφή μου και για εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι προσευχήθηκαν γι ‘αυτόν», έγραψε η Ντάλμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας τεράστιος καμβάς που είναι εγκατεστημένος στην είσοδο του νοσοκομείου, δείχνει τον Μαραντόνα να αγκαλιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. «Πολλή δύναμη Ντιέγκο, σε αγαπάμε», γράφει ένα πανό, ενώ η λέξη-κλειδί #FuerzaDiego (σ.σ. κουράγιο Ντιέγκο) παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα