back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δεν δίνουν εξιτήριο στον Μαραντόνα λόγω “σύγχυσης” μετά την επέμβαση

Διαβάστε επίσης

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη ημέρες αφού υποφέρει από «σύγχυση» που ακολούθησε την εγχείρηση εγκεφάλου.

Να πάρει εξιτήριο από την κλινική που νοσηλεύεται ζήτησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά άκουσε ένα ηχηρό «όχι» από τους θεράποντες γιατρούς του, καθώς χρειάζεται πολυήμερη νοσηλεία μέχρι να αναρρώσει και δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του.

«Όλοι γνωρίζουμε τον Ντιέγκο», είπε ο γιατρός Λεοπόλδο Λούκε σε δημοσιογράφους έξω από την κλινική, όπου πριν από τρεις μέρες ο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

«Στη μετεγχειρητική φάση υπήρχαν κάποια επεισόδια σύγχυσης που συνδέουμε με την αποχή», είπε ο Λούκε, εννοώντας την μάχη που δίνει απέναντι στον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Η ιδέα είναι να τον αντιμετωπίσουμε για την αποχή», πρόσθεσε ο Λούκε. «Πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει, πιστεύουμε ότι αυτό είναι καλύτερο για τον Ντιέγκο.»

Τα σχόλιά του γιατρού του ήρθαν μερικές ώρες αφότου είπε στους δημοσιογράφους ότι ο 60χρονος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ένιωθε αρκετά καλά για να πει στους γιατρούς ότι πρέπει να φύγει από το νοσοκομείο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα