back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε εγρήγορση καλεί ο ΙΣΑ τους γιατρούς της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Σε εγρήγορση και συσπείρωση καλεί ο ΙΣΑ τους γιατρούς της Αθήνας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην επιδημία.

Στη χθεσινή συνεδρίασή του το δ.σ. του ΙΣΑ καλεί τους γιατρούς της Αθήνας να είναι σε επιφυλακή τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να υποστηριχθεί το αξιόμαχο ιατρικό δυναμικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ο ΙΣΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα ιατρεία της γειτονιάς και οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και θα επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής περιόδου.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι νέες δράσεις που θα κάνει ο ΙΣΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού Σχεδίου ΕΡΜΗΣ, για την υγειονομική θωράκιση της Αττικής και τη στήριξη του πολίτη.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε τα εξής:
«Η χώρα μας βρίσκεται για άλλη μια φορά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, στο οποίο θα αναμετρηθεί με τον αόρατο εχθρό. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι δύσκολο για όλους μας και θα πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και δύναμη τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Με ομοψυχία και υπευθυνότητα θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Ο ΙΣΑ παραμένει στις επάλξεις και δρομολογεί νέες σημαντικές δράσεις για να στηρίξει τον πολίτη και τον γιατρό της Αθήνας που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην επιδημία. »

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα