back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θετικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μαραντόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να αναρρώνει, μετά την επέμβαση για αιμάτωμα στο κεφάλι του και τα νέα για την κατάσταση του είναι ενθαρρυντικά.

Έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση, ο Μαραντόνα ένιωθε όλο και καλύτερα, ωστόσο οι δηλώσεις του γιατρού του, Λεοπόλδο Λούκε, έφεραν ανακούφιση σε όλους τους οπαδούς του Ντιεγκίτο. Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που χειρούργησε τον Αργεντινό, τόνισε πως η κατάσταση του είναι εξαιρετική ενώ η ανάκαμψη της υγείας του είναι απίστευτη.

«Κάθε μέρα βελτιώνεται, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Η ανάρρωση του είναι απίστευτη. Είναι πολύ υγιής». Όπως ήταν φυσικό, τα νέα είναι εξαιρετικά αναφορικά με την κατάσταση του Μαραντόνα, ο οποίος δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα, ωστόσο οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να φύγει ακόμα από το νοσοκομείο.

Πάντως ο 60χρονος Ντιεγκίτο, παρακολουθεί την ομάδα του, Χιμνάσια Λα Πλάτα της οποίας είναι ο προπονητής. Όπως αναφέρει η «Ole», ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε το τελευταία παιχνίδι του συλλόγου του, κόντρα στη Βέλεθ, μέσω τάμπλετ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα