back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τεστ με την Κύπρο πριν τα κρίσιμα παιχνίδια για το Nations League

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό την Κύπρο πριν από τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League.

Ελλάδα και Κύπρος αναμετρώνται σε φιλικά αναμέτρηση στις 16:45, OPEN, COSMOTE TV, στο γήπεδο της Ριζούπολη. Ο Τζον Φαν Σιπ, πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μολδαβία και το εντός έδρας με τη Σλοβενία για το Nations League, αναμένεται να κάνει δοκιμές, έχοντας βέβαια το δικαίωμα έξι αλλαγών, όπως ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-2-3-1. Η θέση του γκολκίπερ παραμένει ερωτηματικό, αν και αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η χρησιμοποίηση του Σωκράτη Διούδη. Από εκεί και πέρα, στο αριστερό άκρο της άμυνας θέση βασικού είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Κώστας Τσιμίκας. Στο κέντρο των μετόπισθεν θα παίξουν οι Παντελής Χατζηδιάκος και Γιώργος Τζαβέλλας. Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, φαβορί είναι ο Λάζαρος Ρότα με αουτσάιντερ τον Χάρη Μαυρία.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Ζέκα είναι οι βασικοί υποψήφιοι, πιθανότητες έχει ωστόσο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Στις θέσεις των εξτρέμ προβάδισμα έχουν οι Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Λημνιός, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα βρίσκεται πίσω από τον Παυλίδη. Για τη θέση του επιθετικού πιθανότητες έχει και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αν αγωνιστεί, θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα