back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελλάδα-Σλοβενία: «Τελικός» για την πρώτη θέση

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται στη Ριζούπολη τη Σλοβενία στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και ψάχνει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται απόψε στις 21:45-Cosmotesport-OPEN, στη Ριζούπολη με τη Σλοβενία σε ένα παιχνίδι που οι Έλληνες διεθνείς χρειάζονται μόνο νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.

Η Ελλάδα θέλει να έχει την δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπως θέλει και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι το τρίποντο είναι μονόδρομος, αφού δεν βολεύει ούτε η ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζον Φαν Σιπ δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμη στην αρχική 11αδα που θα παρατάξει, αλλά υπάρχει μια εικόνα για τις περισσότερες θέσεις. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα αποτελείται από τους Μαυρία, Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα, ενώ στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Κουρμπέλης ή Μπουχαλάκης. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Παυλίδης με την τριάδα από πίσω του να είναι οι Λημνιός (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Μπακασέτας.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέλβγια, Μπάλκοβετς, Κούριτς, Βέτριχ, Ίλισιτς, Μπόχαρ, Λόβριτς και Βούκτσιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ντελ Θέρο Γκράντε από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούστε και Α. Φερνάντεθ και τέταρτο τον Κ. Φερνάντεθ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα