back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Όλοι μαζί για να μην ερημώσει η ζωή μας

Διαβάστε επίσης

Ένα σποτ γροθιά στο στομάχι 40 δευτερολέπτων και με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα για τον κορονοϊό δημιούργησε η pod.gr, η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που δημιουργεί και διανέμει podcasts.

Το σποτ του pod.gr γυρίστηκε στα Τουρκοβούνια και πρωταγωνιστούν τρία πρόσωπα. Μια νοσοκόμα, ένας ασθενής και μια κοπέλα που ζει πίσω από το τζάμι το δράμα της απώλειας.

Οι συντελεστές

Ο Λευτέρης Χαρίτος, είναι ο σκηνοθέτης του σποτ το οποίο είναι , βασισμένο σε μια ιδέα του Σταύρου Θεοδωράκη και του Πάνου Μανωλίτση. Η παραγωγή του σποτ είναι της Production House, η σκηνογραφία της Αλεξίας Θεοδωράκη και οι φωτογραφίες της Αφροδίτης Χουλάκη.

Η καμπάνια της pod.gr

Η πλατφόρμα pod.gr, που είναι η νέα προσέγγιση του Σταύρου Θεοδωράκη και των συνεργατών του στα δημοσιογραφικά δρώμενα, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην καμπάνια της με τίτλο: «Πρόσεχε, για να μην ερημώσει η ζωή σου».

«Με μια απλή κίνηση μπορεί ο καθένας να κατεβάσει το σποτ ή τις φωτογραφίες της καμπάνιας και να κάνει την δική του ανάρτηση στους δικούς του λογαριασμού στα social media. Αν όλοι προσέξουμε – λίγο περισσότερο από ότι προσέχαμε – η μετάδοση του ιού θα σταματήσει και σύντομα θα μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε όπως παλιά. Διαδώστε λοιπόν το μήνυμα.»

Δείτε το συγκινητικό video

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα