back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

27 στιγμές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διαθέσιμες on-line

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 ετών μας, η Εθνική Λυρική Σκηνή συγκεντρώνει 27 στιγμές από την ιστορία της, τις οποίες αξίζει να δείτε και να διαβάσετε.

Λεπτομερή τεκμηρίωση της σπουδαίας πορείας της Λυρικής

Η ιστοσελίδα https://www.nationalopera.gr/80years/index.html αποτελεί ένα μικρό δείγμα του θησαυρού που θα βρείτε στην “Αφιερωματική έκδοση για τα 80 χρόνια της ΕΛΣ”.
Μέσα στις 664 σελίδες της έκδοσης, καταγράφεται με ιστορική ακρίβεια και λεπτομερή τεκμηρίωση η σπουδαία πορεία του μοναδικού ελληνικού λυρικού θεάτρου, από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40 έως σήμερα. Πάνω από 1.000 φωτογραφίες –και από αυτές πάνω από 300 σπάνιες ή και ανέκδοτες– δίνουν στον αναγνώστη μια αντιπροσωπευτική εικόνα της καλλιτεχνικής δραστηριότητας που έλαβε χώρα μέσα στις οκτώ πρώτες δεκαετίες της ζωής της ΕΛΣ.

Διαθέσιμη σε online παραγγελίες

Η έκδοση είναι θα διαθέσιμη -όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού-, στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, στο SNFCC Shop, στα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Πολιτεία, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Έως τότε, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να την παραγγείλετε online στα:
www.evripidis.gr  &  www.politeianet.gr
Η έκδοση υλοποιήθηκε με τη στήριξη της δωρεάς του Stavros Niarchos Foundation για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα