back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βίλας-Μπόας: “Η FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες για τον Μαραντόνα”

Διαβάστε επίσης

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και πρότεινε στη FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις προς τιμήν του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ο Αργεντινός θρύλος αποτέλεσε για πολλούς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών κι η απώλειά του, όπως είναι λογικό, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα της Μαρσέιγ με την Πόρτο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας προχώρησε σε μία “επαναστατική” πρόταση, υποστηρίζοντας πως η FIFA θα πρέπει να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις, προς τιμήν του.

“Είναι πολύ άσχημη είδηση, όπως κι ο θάνατος ενός μέλους του συμβουλίου της Πόρτο, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, καθώς ήταν ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα στον κόσμο της προπονητικής. Κι ο θάνατος του Μαραντόνα είναι ένα πολύ σκληρό νέο. Θα ήθελα η FIFA να αποσύρει το Νο.10 απ’ όλες τις ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για εκείνον. Είναι μία απίστευτη απώλεια για τον κόσμο του ποδοσφαίρου”, ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα