back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Β. Κικίλιας: Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, αλλά η πόλη

Διαβάστε επίσης

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάζεται, αλλά αντέχει δήλωσε στο Open, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος διαβεβαίωσε ότι κανένας ασθενής δεν θα μένει εκτός ΜΕΘ.

Σε ερώτηση για το πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, υπογράμμισε ότι πάνω απ όλα προέχει η Δημόσια υγεία και η ανάσχεση του ιού στην κοινότητα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά λόγω του υψηλού ιικού φορτίου τόνισε ο κος Κικίλιας, απευθύνοντας για ακόμη μία φορά έκκληση για τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

«Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, αλλά η πόλη της Δράμας», τόνισε  ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και σημείωσε ότι το νοσοκομείο της Δράμας είχε 3 ΜΕΘ και τώρα εχει 12. Παράλληλα υπογράμμισε ότι έχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μία συγκλονιστική προσπάθεια.

«Δεν θα αφήσω κανέναν να διασαλέψει τη μάχη που δίνουν οι Δραμινοί και το νοσοκομείο τους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «Μιλάμε για πανδημία που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος. Η μια πόλη θα στηρίξει την άλλη. Το ΕΣΥ στέκεται όρθιο και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα», τόνισε.

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα