back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουρίνιο: “Θα μου λείψουν τα τηλεφωνήματα του Μαραντόνα μετά από ήττες”

Διαβάστε επίσης

O Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, κάνοντας λόγο για τα τηλεφωνήματα εμψύχωσης που δεχόταν αρκετά συχνά, μετά από άσχημα αποτελέσματα, από τον Αργεντινό θρύλο.

Ένας από τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς που λάτρεψε τον Μαραντόνα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Τότεναμ να μιλάει για τον Αργεντινό στο περιθώριο του αγώνα της Τότεναμ με την Λουντογκόρετς για τη φάση των ομίλων του Europa League και να αποκαλύπτει τον ευαίσθητο χαρακτήρα που είχε.

Mourinho reveals Maradona calls as he pays tribute to Argentina legend |  Goal.com

“Υπάρχει ο Μαραντόνα και υπάρχει ο Ντιέγκο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τον Μαραντόνα επειδή ο κόσμος ξέρει και ουδείς θα ξεχάσει. Ο Ντιέγκο είναι διαφορετικός, οι άνθρωποι που είναι μεγάλοι φίλοι του, οι άνθρωποι που μοιράζονται τα αποδυτήρια μαζί του, οι συνάδελφοι, αυτοί οι άνθρωποι είναι προνομιούχοι”, δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος στην κάμερα του “BT Sport” και συνέχισε με νόημα:

“Μπορώ να πω ότι ήταν καλός μου φίλος, αλλά οι επαφές μου μαζί του ήταν μέσω τηλεφώνου και είχαμε φυσικά μερικές συναντήσεις. Είχε μία μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη καρδιά. Αυτός είναι ο τύπος που μου λείπει, επειδή το ποδόσφαιρό του θα το βρίσκουμε κάθε φορά που θα μας λείπει, εάν πατήσουμε το Google να το ψάξουμε, θα το βρούμε. Δεν θα βρούμε όμως τον Ντιέγκο.

Mourinho revela las llamadas que le hacía siempre Maradona: 'Era un buen  amigo' - Diez - Diario Deportivo

Πέρασα την ημέρα σήμερα λέγοντας ιστορίες στους παίκτες μου για αυτόν και τον χρόνο που περάσαμε μαζί και αυτός είναι ο άνθρωπος που μου λείπει. Ειδικότερα, θα μου λείψει το τηλεφώνημα που πάντα λάμβανα μετά από ήττες και ποτέ μετά από νίκες.

Ήξερε πως μετά από νίκες δεν χρειάζομαι τηλεφωνήματα, ήξερε πως στις δύσκολες στιγμές ήταν πάντα εκεί και έλεγε πάντα μετά από ήττες: “Μου, μην ξεχνάς πως είσαι ο καλύτερος”. Είχε πάντα αυτή την προσέγγιση.

Mourinho on Maradona: "The world will never forget him" - AS.com

Θα μου λείψει ο Ντιέγκο. Λυπάμαι που δεν πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί του. Φρόντισα ο γιος μου να μάθει πολλά για εκείνον παρότι γεννήθηκε αφού είχε σταματήσει την καριέρα του και ξέρω πως ο γιος μου θα φροντίσει μία ημέρα όταν θα είναι ο πατέρας, να μάθουν τα παιδιά του για τον Μαραντόνα.

Εγώ για παράδειγμα γεννήθηκα αφότου είχε σταματήσει την καριέρα του ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο αλλά φρόντισε ο πατέρας μου να μου μάθει πράγματα για τον Ντι Στέφανο”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα