back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 αποχαιρετά τον Βασίλη Πάικο

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 αποχαιρετά τον Βασίλη Πάικο.

Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή διακρίθηκε για το υψηλό του φρόνημα, την ευθύνη και την ακεραιότητά του. Έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την έννοια του ήθους και την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Σε όλη του τη ζωή, μέσα σε δύσκολες πολιτικά εποχές, τίμησε την δημοσιογραφική του ιδιότητα με υψηλή συνείδηση του χρέους του. Υπήρξε ένας ιδεολόγος, πιστός στις αρχές και στις αξίες του, ένας δημοσιογράφος αφοσιωμένος στο λειτούργημά του και συγχρόνως, ένα ενεργό άτομο στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Μέσα σ’ αυτή την πορεία της συναρπαστικής και γεμάτης ζωής του, προσέφερε τις γνώσεις και τη δύναμή του στους νεότερους, ως το τέλος.

Ο Βασίλης Πάικος υπήρξε από τους πρωτεργάτες του Αθήνα 9.84, έχοντας τεράστια προσωπική συμβολή στην εδραίωση του πρώτου ελεύθερου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα και την αδιάλειπτη και αδιάκοπη λειτουργία του.

Πιστός στο λειτούργημα του δημοσιογράφου μέχρι την τελευταία στιγμή, αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Αυγή και κρατούσε συντροφιά στους ακροατές του Αθήνα 9,84.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. «Βασίλη, ώρα σου καλή»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα