back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πλούσια χριστουγεννιάτικα online προγράμματα από το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου

Διαβάστε επίσης

Πλούσια χριστουγεννιάτικα online προγράμματα για μικρούς και μεγάλους θα λειτουργήσουν από το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου. Η υπεύθυνη λειτουργίας Βάλια Λύρατζη, μίλησε στον Αθήνα 9,84 και την Μαρία Παύλου.

‘Μπαίνουμε δυναμικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με
online διασκεδαστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και που αφορούν την τεχνολογία και την επιστήμη επισήμανε η κ. Λύρατζη και πρόσθεσε:

“Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις μας θα ξεκινήσουν γύρω στις 10 Δεκεμβρίου
Το ένα εργαστήριο ,που είναι για παιδάκια από 6 έως 12 ετών, είναι η επιστήμη των Χριστουγέννων. Μέσα από εύκολα και απλά υλικά θα μπορούν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια”.

“Άλλη δραστηριότητα είναι ο προγραμματισμός του μικροελεγκτή Arduino για τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρο με φωτάκια και μουσική .Υπάρχει ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός γνώσεων στο site μας ,που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας ,κάτω των 18 ετών και με έπαθλο ένα πολύ όμορφο δώρο”.

Όπως υπογράμμισε η κ. Λύρατζη “όλες οι δράσεις μας είναι διαδραστικές. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά. Οι εγγραφές γίνονται μέσω τηλεφωνικής κράτησης. Ολες οι πληροφορίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Όταν ανακοινώνονται οι δράσεις είναι έτοιμη και η διαδικασία, προκειμένου να συμμετάσχουν όσοι θέλουν”.

“Έχουν πολλή μεγάλη συμμετοχή οι δράσεις μας ,οι οποίες καλύπτουν τις ηλικίες από 6 έως 18 ετών .Έχουμε όμως και δράσεις για ενήλικες. Γιατί ο κόσμος ψάχνει να κάνει διαφορετικά πράγματα μέσα από το σπίτι” κατέληξε η κ. Λύρατζη.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα