back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο κορονοϊός μετατρέπει τον Άγιο Βασίλη σε guru technology

Διαβάστε επίσης

Ανάγκη τέχνας κατεργάζεται

Την τεχνολογία επιστρατεύουν για τα φετινά Χριστούγεννα πολλές εταιρείες, που διοργάνωναν μέχρι πρότινος Χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις, προσφέροντας πλέον στους πελάτες τους οn line ζωντανές συνδέσεις με τον …Βόρειο Πόλο, διαδικτυακά παιχνίδια, κάλαντα μέσω zoom, μαθήματα online για ξωτικά, με στόχο την δημιουργία μιας οικογενειακής παράστασης, διαδικτυακές κάρτες και email στον Άι Βασίλη για να μπορέσουν τα παιδιά να ζητήσουν τα δώρα τους και να  εκφράσουν την ευχή τους.

Διαδικτυακές κάρτες με την υπογραφή του Άι Βασίλη μπορούν να προμηθευτούν γονείς και συγγενείς ονομαστικές και με την ένδειξη «το καλύτερο παιδί» να τις παραλάβουν ηλεκτρονικά και να τις στείλουν στα αγαπημένα τους παιδιά.

Παράλληλα οι ιστορίες και οι συμβουλές του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά περιλαμβάνουν και την πανδημία, όπως τη χρήση της μάσκας, την προστασία των ευπαθών ομάδων, το πλύσιμο των χεριών κλπ.

Επίσης και τα κάλαντα φέτος τα παιδιά θα μπορούν να τα πουν διαδικτυακά, με ομαδική κλήση μέσω της πλατφόρμας zoom και να συναντηθούν στον υπολογιστή με φίλους και ξαδέρφια για να πουν τα κάλαντα σε συγγενείς.

Ψάξτε στο διαδίκτυο και θα βρείτε διάφορες δραστηριότητες για να αναπληρώσετε την έλλειψη των δια ζώσης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, σε τιμές ανάλογες των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα