back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ψάχνει λύσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου η ΕΠΟ

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ θα επιχειρήσει να βρει λύσεις στο αυριανό Δ.Σ. όταν και θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του Κυπέλλου Ελλάδας και η μορφή με την οποία θα διεξαχθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί στην ώρα του.

Εδώ και καιρό στο μυαλό των ανθρώπων της ομοσπονδίας υπάρχει το σενάριο η διοργάνωση να διεξαχθεί με ομάδες της Super League 1 και Super League 2. Μετά την παράταση του lockdown και με τις ομάδες της Super League 2 να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και να μην προπονούνται καν το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας αυτή την περίοδο δεν μπορούν ούτε να προπονηθούν, ούτε να παίξουν, επομένως είναι ένα θέμα τι θα συμβεί και με το Κύπελλο το οποίο η ΕΠΟ θέλει να το βάλει σε μία κανονικότητα. Υπάρχει το σενάριο να πάμε σε μία διοργάνωση με ομάδες της Super League 1 και της Super League 2, αλλά για να γίνει αυτό η δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της.

Υπάρχει, όμως, σοβαρό ενδεχόμενο το Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί μόνο με ομάδες της Super League 1. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, διότι ακόμα λύση δεν έχει δοθεί σε αυτό το πρόβλημα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα