back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Αραμπατζή: Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης στον «Αθήνα 9.84» στις 23 Δεκεμβρίου για ΚΥΑΔΑ

Διαβάστε επίσης

Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης οργανώνει στις 23 Δεκεμβρίου ο «Αθήνα 9.84» με στόχο τα έσοδα να στηρίξουν το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Την αναγγελία της ραδιοφωνικής αυτής πρωτοβουλία έκανε κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόεδρος του «Αθήνα 9.84» Νίκη Αραμπατζή. Μιλώντας στην συνεδρίαση, η πρόεδρος της ΔΕΡΑ, αφού υπογράμμισε ότι όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία αυτή θα αγοραστούν προϊόντα και αγαθά που θα υποδείξει στον σταθμό ο ΚΥΑΔΑ, ζήτησε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) να στηρίξουν την προσπάθεια και να την προωθήσουν όσο μπορούν προκειμένου να πετύχει τον κοινωνικό της σκοπό.

Το εορταστικό πρόγραμμα του «Αθήνα 9.84»
Συνεχίζοντας την ομιλία της η κ. Αραμπατζή αναφέρθηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του «Αθήνα 9.84» το οποίο ξεκινά στις 20 του μηνός, Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης. Την ερχόμενη Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, λοιπόν ο «Αθήνα 9.84» θα εκπέμψει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αφιερωμένο στις κοινωνικές δράσεις του δήμου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα ακουστούν, από τα μικρόφωνα του σταθμού, συλλογικότητες, άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στις δράσεις αλληλεγγύης, αλλά και οι δημοτικές παρατάξεις που επιθυμούν να δηλώσουν παρόν σε αυτή την ραδιοφωνική πρωτοβουλία του «Αθήνα 9.84».

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα