back to top
21.4 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

21.4 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

«Μια φορά κι έναν κορoνοϊό»: Το βιβλίο για τον παππού της που έκανε δώρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε επίσης

Η απώλεια του γιατρού και ιδρυτή του Ομίλου Βιοιατρική Ευάγγελου Σπανού από κορονοϊό την περασμένη άνοιξη, είχε συγκλονίσει την ιατρική κοινότητα. Τώρα στο δεύτερο λοκντάουν και λίγο πριν τις γιορτές συγκινητική είναι η χειρονομία και η προσφορά της εγγονής του.

Η Λιέττα Ιωάννου μαζί με τη συμμαθήτριά της Θάλεια Σιούτου, έγραψε ένα βιβλίο ως αφιέρωμα μνήμης στον παππού της, με τίτλο “Μια φορά κι έναν κορονοϊό”. Οι δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου θέλησαν με το βιβλίο αυτό να βοηθήσουν τα μικρότερα παιδιά να κατανοήσουν την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας.

Το βιβλίο – την εικονογράφηση του οποίου έχει επιμεληθεί η Θάλεια Σιούτου – θα προσφερθεί ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάθε παιδί που μεγαλώνει σε Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παράλληλα και αυτά τα Χριστούγεννα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας μέρος των εσόδων του για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 31 Ιανουαρίου 2021, θα προσφέρονται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 2 ευρώ από κάθε εργαστηριακό – απεικονιστικό έλεγχο και κάθε τσεκ-απ που πραγματοποιείται ιδιωτικά στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Οργανισμού και του πολυδιάστατου έργου του για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη στην Ελλάδα.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα