back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διχασμένοι για τα ρεβεγιόν οι Αθηναίοι

Διαβάστε επίσης

Η δραματική έκκληση, που έχουν απευθύνει για τις ημέρες των εορτών κυβέρνηση και επιστημόνες, για αυστηρή τήρηση του πρωτόκολλου με την παρουσία έως 9 ατόμων (συνολικά) στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό για το εάν θα εισακουστεί από την πλειοψηφία των πολιτών.

Το συγκεκριμένο συμπέρασμα, προκύπτει από ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, καθώς οι περισσότεροι, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που τους ετέθη, δηλώνουν άρνηση στο να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο δεν έλειψαν και αυτοί που δήλωσαν ευθέως ότι «ενδεχομένως μια μικρή υπέρβαση στον αριθμό των προσκεκλημένων μπορεί να είναι αναπόφευκτη, ειδικά αυτές τις ξεχωριστές μέρες των εορτών».

Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν όσοι δηλώνουν ότι θα τηρήσουν στο ακέραιο το μέτρο, τονίζοντας ότι Θα περιοριστούν σε στενό οικογενειακό κύκλο, με ελάχιστους προσκεκλημένους,τονίζοντας ότι με θέματα υγείας δεν πρέπει να παίζεις ποτέ. Κάθε υπέρβαση μπορεί να αποβεί μοιραία. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα