back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οριστικά στη Ριζούπολη το παιχνίδι ΑΕΚ-Βόλος

Διαβάστε επίσης

Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί οριστικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Βόλο την προσεχή Δευτέρα με τη Super League να ανακοινώνει επίσημα την αλλαγή έδρας.

Όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί και μετά την δυσαρέσκεια για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κίνησε όλες τις διαδικασίες προκειμένου οι παίκτες της να μην ξαναπαίξουν εκεί μέχρι να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ένωσης έψαξαν όλες τις πιθανές λύσεις που υπήρχαν για να φιλοξενήσουν τον αγώνα με το Βόλο και η Ριζούπολη, που είναι και η δεύτερη δηλωμένη έδρα της ΑΕΚ θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Αξίζει να αναφερθεί πως και πέρυσι το ματς των δύο ομάδων είχε διεξαχθεί ξανά στη Ριζούπολη για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ φέτος η ΑΕΚ θα παίξει για τρίτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά τα ματς με ΑΕΛ και Απόλλωνα, κερδίζοντας και τα δύο.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Δευτέρα 21/12/2020 στις 19:30) και ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 03/01/2021 στις 15:00)»

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα