back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι καταναλωτές για τις τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι περισσότεροι καταναλωτές, σχετικά με τις τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Σε γενικές γραμμές, όπως δηλώνουν, οι τιμές κινούνται στα περυσινά επίπεδα, ενώ σε ορισμένα είδη υπάρχουν καθημερινά προσφορές που ρίχνουν ακόμη περισσότερο τις τιμές.

Ακόμη και στα προϊόντα, που την περίοδο της πρώτης καραντίνας είχαν παρατηρηθεί μεγάλες ανατιμήσεις (αντισηπτικά υγρά, οινόπνευμα και γάντια),  καταγράφονται πλέον λογικές τιμές και πληθώρα ειδών, σε αντίθεση με τις σοβαρές ελλείψεις που υπήρξαν τον Μάρτιο.

Οι περισσότεροι καταναλωτές εκτιμούν ότι το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα τους κοστίζει πολύ φτηνότερα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καθώς λόγω των συνθηκών του κορονοιού περιορίζονται σε αυτές τις γιορτές οι επισκέψεις και ταυτόχρονα τα περιττά έξοδα. Εκτός τα βασικά είδη τροφίμων ( κρέας, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια), όπως τονίζουν οι καταναλωτές, παρατηρούνται λογικές τιμές και στα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων( μελομακάρονα, κουραμπιέδες και τσουρέκι) που πωλούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Τιμές, που συγκριτικά με πέρυσι, παρουσιάζονται σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και χαμηλότερες.

Kώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα