back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Χρυσοχοΐδης: Έλεγχοι της αστυνομίας σε σπίτια αν υπάρξουν καταγγελίες για συγκεντρώσεις

Διαβάστε επίσης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο OPEN αναφέρθηκε στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα ρεβεγιόν.

«Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ρεβεγιόν ή συγκεντρώσεις στο σπίτι, θα υπάρξει καταστροφή. Και όποιος θέλει την καταστροφή, κάνει πολύ κακό. Θα υπάρξει πρόνοια για να μην υπάρξουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια»,  εννοώντας ότι η Αστυνομία αν λάβει καταγγελίες θα κάνει ελέγχους ακόμη και σε σπίτια.

Υπενθύμισε επίσης ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22:00 και ότι για την παράβασή της θα επιβάλλεται πρόστιμο. «Απαγορεύεται η κυκλοφορία. Κανείς δεν έχει λόγο να κυκλοφορεί το βράδυ. Η Αστυνομία βρέθηκε στον δρόμο για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.»

Θα κάνουμε τη δουλειά μας για να επιστρέψει το χαμόγελο

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει κόπωση. Να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Όπου υπάρχει συνωστισμός, υπάρχει καταστροφή. Όποτε υπάρχει γιορτή, είναι μαχαιριά στην υγεία μας. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά φέτος. Δεν είμαστε Σέρλοκ Χολμς, αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας για να επιστρέψει το χαμόγελο. Να χαμογελάσουμε ξανά. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 

Newsroom 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα