back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γ. Πολίτης στον Ραδιομαραθώνιο του Αθήνα 9.84: Αυτό που κάνει ο 9.84 σήμερα πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα

Διαβάστε επίσης

«Χαίρομαι πολύ με την πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 γιατί η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή καθώς όταν θα τελειώσουμε από όλο αυτόν τον εφιάλτη, αυτό που θα μείνει είναι τα αποκαΐδια σε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ.Α, Γιάννης Πολίτης.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ άλλες φορές γκρινιάζεις και λες ότι είμαστε απείθαρχος λαός, είσαι χαρούμενος που είσαι Έλληνας», συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τι τρέχει;» και στον Νίκο Καρούτζο.

Παράλληλα ο κ. Πολίτης υπογράμμισε την ανάγκη η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να μην ξεχαστούμε την επόμενη ημέρα όταν θα κάνουμε το εμβόλιο και βγάλουμε τις μάσκες. Όπως είπε «ο Δήμος της Αθήνας στον οποίο ανήκει και ο σταθμός έχει ξεδιπλώσει μια βεντάλια κοινωνικών πρωτοβουλιών, εξαιρετική και πρωτοφανή. Ας μην το χάσουμε αυτό την επόμενη ημέρα», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «τα κεκτημένα αυτής της περιόδου, οι ξενώνες που φτιάχνει ο Δήμος, όλα όσα παρέχει στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, πρέπει να ενισχυθούν, γιατί φτωχοί άνθρωποι θα υπάρχουν για πολλά χρόνια και πρέπει να είμαστε δίπλα τους».

Κλείνοντας ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ. Α. τόνισε ότι «αυτό που κάνει ο Αθήνα 9.84 σήμερα πρέπει να έχει συνέχεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα