back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

WWF Ελλάς: Κάντε δώρο στους αγαπημένους σας ένα καλύτερο μέλλον

Διαβάστε επίσης

Συμβολικές υιοθεσίες άγριων ζώων

«Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθετήστε ένα καλύτερο μέλλον. Προστάτεψε τα πολύτιμα οικοσυστήματα και τα μοναδικά ζώα, που εξαρτώνται από αυτά. Υιοθετήστε ένα απειλούμενο άγριο ζώο», καλεί τους πολιτες το WWF Ελλάς.

Η περιβαλλοντική οργάνωση υπογραμμίζει ότι «οι φετινές γιορτές δεν θα είναι όπως τις έχουμε συνηθίσει, καθώς η πανδημία έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Όμως τα δώρα που θα επιλέξουμε να κάνουμε, μπορούν να μας δώσουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και για έναν υγιή πλανήτη. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, ας βάλουμε κάτω από το δέντρο κάτι μοναδικό!».

Μπορείτε να «υιοθετήσετε» μια τίγρη, ένα δελφίνι, μια πολική αρκούδα, ένα πάντα ή μια καρέτα – καρέτα

Το WWF Ελλάς θα σας στείλει την ειδική, γιορτινή εκδοχή του πιστοποιητικού υιοθεσίας για να το κορνιζάρετε, να το κρεμάσετε ή να το δωρίσετε.

Υιοθέτησε μία τίγρη

Μόνο τα τελευταία 100 χρόνια χάθηκε το 95% του πληθυσμού της τίγρης. Αυτή τη στιγμή, εκτιμάται ότι μόνο 3.900 τίγρεις έχουν απομείνει ελεύθερες στη φύση.

Υιοθέτησε ένα δελφίνι

Παρότι οι φυσικοί εχθροί των δελφινιών είναι ελάχιστοι, κάθε χρόνο στη Μεσόγειο χιλιάδες δελφίνια χάνουν τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την παρουσία τους στις ελληνικές θάλασσες.

Υιοθέτησε μία πολική αρκούδα

Η κλιματική αλλαγή απειλεί την επιβίωσή τους. Έως το 2050, οι αριθμοί πολικών αρκούδων ενδέχεται να μειωθούν δραματικά λόγω της ταχείας απώλειας του θαλάσσιου πάγου.

Για ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά

Αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε συμβολικά ένα απειλούμενο ζώο, μπορείτε να το κάνετε εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα