back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Φοίβος Δεληβοριάς: Να οδηγηθούμε σε λύσεις συναινετικές, λύσεις με αλληλοβοήθεια

Διαβάστε επίσης

Για την πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 να διοργανώσει Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ μίλησε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην εκπομπή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Ο γνωστός τραγουδοποιός εξέφρασε την ευχή το 2020 δώσει τη θέση του «σε κάτι που θα περιέχει αλληλεγγύη, δομές σαν αυτές που έχει δημιουργήσει ο Δήμος. Ένα ξύπνημα, μία αφύπνιση ότι αυτά τα δύσκολα που έχουν έρθει θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί και όχι χωριστά. Ότι θα βοηθήσουμε αυτούς που από πριν είχαν ανάγκη και τώρα είναι στα χειρότερα.»
Μιλώντας για τις δυσκολίες του κλάδου του, ο Φοίβος Δεληβοριάς είπε ότι «είναι χτυπημένος από την πανδημία. Αλλά δε θέλω να ρίξουμε σε εμάς τους προβολείς, καθώς υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι. Για πρώτη φορά, όσο εγώ ασχολούμαι με το τραγούδι και τη μουσική , έχουμε δει και στο δικό μας χώρο ακραία φαινόμενα. Στιχουργούς, μουσικούς και τραγουδιστέ που πραγματικά με δυσκολία βγάζουν τον χειμώνα. Δεν θέλω να ρίξω το φως στο δικό μας επάγγελμα γιατί πολύς κόσμος και πολύ καιρό βιώνει αυτή την κατάσταση.
«Τώρα φαίνεται η ρωγμή και το πράγμα που πρέπει να μας οδηγήσει σε λύσεις. Σε λύσεις συναινετικές, λύσεις με αλληλοβοήθεια. Ένα μπράβο στην προσπάθεια που έγινε, χίλια μπράβο στην προσπάθεια του Ραδιομαραθωνίου. Ήταν πάνδημο, πανπολιτικό», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Κλείνοντας, έδωσε την ευχή του για την επόμενη χρονιά: «Για το 2021 να γυρίσουμε πίσω στη ζωή μας, χωρίς ψυχικές και υλικές απώλειες. Να γυρίσουμε πίσω στην αγκαλιά του διπλανού μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα