back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανοιχτή Πόλη: Αρκετά με τους συμβολισμούς! Να εμβολιαστούν οι άνθρωποι της α’ γραμμής

Διαβάστε επίσης

Τον εμβολιασμό των εργαζόμενων του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται στην α’ γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας ζήτησε η Ανοιχτή Πόλη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, στην τοποθέτησή του, στην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε ότι το εμβόλιο είναι πολύτιμο όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας ωστόσο- όπως είπε- είναι ευθύνη του Δήμου Αθηναίων – παράλληλα με τους εμβολιασμούς- να εφαρμόσει και όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ηλιόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί από τη Δημοτική Αρχή εάν υπάρχει και ποιος είναι ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό των ανθρώπων της α΄γραμμής του Δήμου δηλαδή όπως εξήγησε οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας του Δημου, στην Καθαριότητα και τη Δημοτική Αστυνομία.

” Αν και συμφωνούμε απόλυτα με τον συμβολισμό να εμβολιαστούν πρώτα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Πολιτικοί Αρχηγοί, νομίζουμε ότι μάλλον κάπου τελειώνει ο συμβολισμός και πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι της α’ γραμμής και άνθρωποι της α’ γραμμής είναι οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας του Δημου, στην Καθαριότητα και τη Δημοτική Αστυνομία που έρχονται σε επαφή με το κοινό.
Γιατί, εάν συνεχιστεί η κατάσταση που βλέπουμε, και εμβολιαστείτο σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, σταματά να είναι συμβολισμός και αρχίζει να γίνεται ρουσφέτι”.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα