back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης στον Αθήνα 9.84: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου – Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 17.000 ευρώ

Διαβάστε επίσης

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συνεισφορά του κόσμου στον Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Αθήνα 9.84 με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Συγκεντρώθηκαν, σε χρήμα και είδος, περισσότερα από 17.000 ευρώ.

Η Πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Νίκη Αραμπατζή , ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σταθμού της Πόλης τονίζοντας πως η ατομική ευθύνη οδηγεί στη συλλογική υπευθυνότητα. «’Οταν ο σκοπός είναι ιερός- παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε- γινόμαστε όλοι μαζί μια γροθιά προσπαθώντας να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί».

Η κυρία Αραμπατζή μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του σταθμού με την Κατερίνα Παπαβασιλείου αναφέρθηκε σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Αθήνα 9.84, με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων.

«Ο σταθμός της πόλης έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι δίαυλος επικοινωνίας. Ο ραδιομαραθώνιος -που έγινε μετά από πολλά χρόνια- είχε συγκινητική ανταπόκριση και αυτό είναι η αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών που θα πάρουμε, προκειμένου να δείξουμε- μέσω του σταθμού- τον κοινωνικό του ρόλο και το κοινωνικό του πρόσωπο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα