back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: Στην αλλαγή του χρόνου κοιτάζουμε ψηλά

Διαβάστε επίσης

Απόψε κάνουμε ρεβεγιόν οπωσδήποτε στο σπίτι με τον δήμο Αθηναίων και λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοιτάζουμε ψηλά στον ουρανό.

Όπου και αν βρισκόμαστε, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στη ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr και κάνουμε ρεβεγιόν «μαζί!» με το δήμο Αθηναίων και με οικοδεσπότες δύο αγαπημένους ηθοποιούς, την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Κ. Μπακογιάννης: «Δεν θα είναι μία τυπική αλλαγή»

«Νομίζω ότι θα είναι μία αλλαγή χρόνου που θα τη θυμόμαστε. Δεν είναι η τυπική», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο ΟPEN. «Αξιοποιώντας την τεχνολογία λέμε την ιστορία του 2020 αλλά και αυτή πιστεύουμε ότι θα είναι και η ιστορία του 2021, ότι δηλαδή χτυπηθήκαμε, πληγωθήκαμε όμως σταθήκαμε όρθιοι», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Θέλουμε να είναι κάτι διαφορετικό, που θα μας φέρει πιο κοντά, παρότι είμαστε μακριά», είπε και αποκάλυψε ότι η έκπληξη θα ξεκινήσει στις ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα και σημείωσε ότι θέλει να πιστεύει ότι «στις 12:05 θα αισθανθούμε όλοι καλύτερα».

Την ώρα της αλλαγής ένα φωτιστικό show, video projections αλλά πολύχρωμα πυροτεχνήματα θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό και θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο γεμίζοντας τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά.

«Αυτό που θα συμβεί θα είναι συγκινητικό. Είναι για την πόλη, για τον καθένα ξεχωριστά, για το όλοι μαζί», τόνισε η υπεύθυνη προγραμματισμού και παραγωγής εκδηλώσεων της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων Άννα Γάγγα, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα