back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με click away τα ψώνια της τελευταίας στιγμής στην Ερμού

Διαβάστε επίσης

Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του Lockdown, παρατηρούνται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, με τους πολίτες να βγαίνουν προκειμένου είτε να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής πριν την έλευση του νέου έτους, είτε για μια εορταστική βόλτα στην στολισμένη Αθήνα.

Η κίνηση στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, παρουσιάζεται σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς αισθητά αυξημένη, ενώ όσο περνά η ώρα θα αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Καθώς τα καταστήματα λειτουργούν και πάλι με τη μέθοδο του Click Away, αρκετοί Αθηναίοι έκαναν τις αγορές τους διαδικτυακά και κατέβηκαν σήμερα στο κέντρο προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους από την πόρτα των καταστημάτων.

Μεγάλη κίνηση καταγράφεται σε πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ένδυσης και υπόδησης, με τον κόσμο σε πολλές περιπτώσεις να σχηματίζει ουρές τηρώντας ωστόσο τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η παρουσία της ΕΛΑΣ και της δημοτικής αστυνομίας είναι έντονη, περιπολικά βρίσκονται σταθμευμένα σε κεντρικά σημεία και είναι σε επιφυλακή για περιστατικά μη τήρησης των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα