back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Save One Seat: Η ελληνική πλατφόρμα στήριξης των χώρων εστίασης

Διαβάστε επίσης

Σχεδιάζοντας σήμερα τις στιγμές του αύριο

To Save One Seat Greece είναι μια δράση, που στόχο έχει να στηρίξει τις επιχειρήσεις εστίασης της χώρας που πλήττονται για μια ακόμα φορά από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Πρόκειται για την πλατφόρμα Save One seat μέσω της οποίας μπορούν οι πολίτες να αγοράσουν  σήμερα μία μελλοντική έξοδο στα αγαπημένα τους μαγαζιά (καφέ, μπαρ, εστιατόρια) και όταν αυτά ανοίξουν να την εξαργυρώσουν.

To Save One Seat Greece είναι μία πρωτοβουλία της ομάδας του Global Shapers Athens Hub, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table.

Μέσω του Save One seat, που ξεκίνησε σαν ιδέα από το Global Shapers Hub της Ιταλίας για να έρθει στη συνέχεια και στη χώρα μας, όσοι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση, μπορούν να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους στέκια.

Η διαδικασία

Μπαίνετε  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://gr.saveoneseat.com, επιλέγετε το αγαπημένο σας κατάστημα από τη λίστα των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν στην ενέργεια και αγοράζετε το voucher SOS, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε αργότερα, μετά την άρση των μέτρων. Η αξία του voucher μεταφέρεται αυτόματα στον αντίστοιχο χώρο εστίασης και ο χρήστης της πλατφόρμας λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης με τον κωδικό του. Το voucher SOS ισχύει για 12 μήνες από την αγορά του. Η ισχύς του υπάρχει περίπτωση να παραταθεί εάν το απαιτεί η εξέλιξη του COVID-19 και η λήψη επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων.

«Μετά τα μέτρα που επιβλήθηκαν σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια της χώρας μας, οι περισσότεροι χώροι εστίασης αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες τους στο κοινό. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων εστίασης ενισχύοντας την άμεση ρευστότητά τους και μειώνοντας βραχυπρόθεσμα τις οικονομικές επιπτώσεις που προκύπτουν από τα απαραίτητα για τη διαφύλαξη της εθνικής υγείας προληπτικά μέτρα», αναφέρουν οι δημιουργοί της πρωτοβουλίας.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα