back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ακόμη δύο κρούσματα κορονοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Διαβάστε επίσης

Εντείνεται η ανησυχία στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων μετά την εμφάνιση δύο ακόμη θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στο ίδρυμα, μετά την ενημέρωση για έξι ηλικιωμένους εχθές το βράδυ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο γυναίκες είναι εργαζόμενες και βρέθηκαν θετικές ύστερα από τους επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους που διενεργούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, τα δύο μέλη του προσωπικού δεν εμφανίζουν κανένα από τα συμπτώματα της ασθένειας, ενώ παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μάλιστα, η μία εκ των δύο εργαζομένων, βρισκόταν σε άδεια το τελευταίο δεκαήμερο και δεν έχει έρθει σε επαφή με οποιονδήποτε, φιλοξενούμενο ή εργαζόμενο, από το Δημοτικό Γηροκομείο.

Θετικοί στον covid-19 είχαν βρεθεί χθες και 6 τρόφιμοι του Γηροκομείου που ήδη, νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Χανίων.

Στο κτίριο της δομής πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθολικής απολύμανσης, στο σύνολο των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας όπως προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτοκόλλα. Τα μοριακά τεστ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, θα συνεχιστούν σε τακτική βάση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα